paardendomein-logo

0

Doetinchemseweg 141, 7054 BB Westendorp, Nederland
Soort vakantie: eigen paard mee

Referentienummer 78 (Prijs is vanaf-prijs)
143

"Recreatieoord Hippique" is een kleinschalige vakantie accommodatie waar het mogelijk is uw vakantie door te brengen in één van onze accommodaties. Wij beschikken over twee vakantiewoningen, een vakantieappartement en een trekkershut. Bekijk hier ons gastenboek om te zien hoe andere gasten hun verblijf ervaren hebben. Op onze fotopagina ziet u enkele foto's van onze gasten tijdens hun verblijf.

Het voorhuis van de woonboerderij is ingericht als het luxe en comfortabele appartement "Piaffe". Het appartement is geschikt voor maximaal vier personen en is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien zoals vaatwasser, magnetron, c.v., radio, schotel tv en een eigen terras.

Vrijstaand op het erf staan de twee geschakelde vakantiewoningen "Passage" en "Pirouette". Deze twee woningen zijn elk geschikt voor maximaal 6 personen. "Passage" en "Pirouette" zijn zeer luxe en sfeervol ingericht en uiteraard van alle gemakken voorzien.

Tevens is het mogelijk te overnachten in onze vierpersoons trekkershut "Travers".

U kunt een weekend, midweek en week of uiteraard langer boeken, zowel in het laagseizoen als in het hoogseizoen. welkom_boerderij

"Recreatieoord Hippique" is gelegen in de Gelderse Achterhoek aan de rand van het dorp Westendorp. Een schitterende omgeving met talloze recreatieve mogelijkheden als fietsen, wandelen, paardrijden en mennen. Recreatieoord Hippique, een oase van rust en ruimte in een landelijke en bosrijke omgeving.

Door onze privé hobby, het houden van Friezen is de accommodatie bijzonder geschikt voor het meenemen van eigen paard(en). De faciliteiten voor de paarden zijn optimaal: Ruime en schone stallen, weidegang, afsluitbare zadelkamer, wasplaats, buitenbak van 20×60 m. en een buitenbak van 15×25 m. Nieuw in 2011: watergat (ook geschikt voor menners) en een 20×40 springtuin met 6 hindernissen. Klik hier voor foto's en meer informatie.

Artikel 'de Gelderlander'In de dagblad Gelderlander heeft op vrijdag 22 juli 2005 een artikel gestaan over Recreatieoord Hippique. Klik hier om het artikel te lezen.

Indien u na het bezoeken van deze site nog vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u onze folder downloaden, klik dan hier (PDF, +/- 1.2 mb).

Wij hopen u te mogen verwelkomen bij "Recreatieoord Hippique"

 http://www.recreatieoordhippique.nl

Details

Soort vakantie
eigen paard mee
Verzorging
Logies
Omgeving
bos, natuur, platteland
Vakantieduur
Weekendje weg, Midweek, Per Week
Paarden voorzieningen
Springtuin, Paardenstal, Wasplaats, Weiland
Provincie
Gelderland
Accommodatie
Huisje, Appartement, Camping

Adres

Doetinchemseweg 141, 7054 BB Westendorp, Nederland
3890 hits Rapporteer vermelding Aanbevolen:

Reviews

Er zijn geen reviews op dit moment.

Recent door u bekeken

Adverteren

Advertentiemogelijkheden, klik hier

- Adressen, Banners, Vermeldingen

Contact

Algemeen: info@paardendomein.nl

Redactie: redactie@paardendomein.nl

Adverteren: adverteren@paardendomein.nl

Bedrijfsgegevens: Contact

Volg ons op: