paardendomein-logo

0

Isendoornweg 10, 8171 PW Vaassen, Nederland
Soort vakantie: eigen paard mee

Referentienummer 19 (Prijs is vanaf-prijs)
105

Natuurlijk genieten!!

In onze bed & breakfast kunt u genieten van de mooie omgeving van Vaassen en de Veluwe. Hier vindt u rust, natuur, culturele attracties en heerlijke restaurants. Na een lange zoektocht hebben wij hier in het buitengebied van Vaassen onze droomplek gevonden. Onze B&B ligt midden tussen de weilanden aan een zandweg en met een prachtig uitzicht op de bossen. Hier komt u vanzelf tot rust door de ruimte en mogelijkheden die de Veluwe te bieden heeft. De Veluwe is immers een begrip met haar uitgebreide routenet voor fietser, wandelaar of ruiter. Anderhalf jaar lang hebben we flink verbouwd en de boerderij omgetoverd tot een superstrakke locatie met twee vakantiehuisjes. Een moderne uitstraling, volledig ingerichte keuken, goede bedden en een eigen terras zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt.

Het ontbijt aan huis en het uitzicht geven u het juiste vakantiegevoel. Zelf zijn we fervente paardenliefhebbers en omdat we een extra stallengebouw hebben met vijf ruime boxen, is er de mogelijkheid om uw eigen paard mee te nemen. De Veluwetrail loopt hier vlakbij en maakt een verbinding met andere ruiterroutes. Daarom is Bed en Stal een ideale uitvalsbasis om mooie lange tochten te maken. Maar de verscheidenheid aan gasten maakt het voor ons zo speciaal. De mensen die wij hier ontvangen komen allemaal met een andere reden; om te fietsen, te wandelen, paard te rijden, lekker uit eten te gaan, of te genieten van de vele attracties hier in de buurt. Wij zitten vlakbij kasteel Cannenburgh, dierenpark de Wissel, Paleis 't Loo, de Apenheul en nog veel meer. U kunt natuurlijk ook kiezen voor ons luxe arrangement.

Op onze website kunt u zien wat wij te bieden hebben en wat er in de omgeving allemaal te doen is. Graag nodigen wij u uit om hier op rond te kijken. Wij kijken ernaar uit om u hier snel te mogen ontvangen.

 http://www.bedenstal.nl

Details

Soort vakantie
eigen paard mee
Verzorging
Logies
Omgeving
bos, platteland
Vakantieduur
Weekendje weg, Midweek, Per Week
Paarden voorzieningen
Paddock, Paardenstal, Wasplaats, Weiland
Provincie
Gelderland
Accommodatie
Huisje, Bed en Breakfast

Adres

Isendoornweg 10, 8171 PW Vaassen, Nederland
4473 hits Rapporteer vermelding Aanbevolen:

Reviews

Er zijn geen reviews op dit moment.

Recent door u bekeken

Adverteren

Advertentiemogelijkheden, klik hier

- Adressen, Banners, Vermeldingen

Contact

Algemeen: info@paardendomein.nl

Redactie: redactie@paardendomein.nl

Adverteren: adverteren@paardendomein.nl

Bedrijfsgegevens: Contact

Volg ons op: