paardendomein-logo

5
5.0 van de 1 stem(men)

Lhee 88A, 7991 PK Dwingeloo, Nederland
Soort vakantie: eigen paard mee, paard huren, ponykamp

Referentienummer 173 (Prijs is vanaf-prijs)
0

Het bosrijke park "Zonnetij" bestaat uit 23 sfeervolle houten recreatiebungalows en 20 ruime campingplaatsen. Het park is gelegen aan een zandweg aan de rand van het bos (Nationaal Park Dwingelderveld). Vakantiepark Zonnetij verhuurt paarden voor jong en oud en onderscheidt zich van andere parken door zijn kleinschaligheid. Tegenover de ingang van de camping begint het ruiterpad. Vanaf daar kunt u uw tocht tientallen kilometers voortzetten midden door de bossen en over de Dwingelose heide. Voor liefhebbers van aangespannen rijden, bieden talloze zand-en bospaden veel mogelijkheden.

Vakantiepark Zonnetij is omringd door veel wandel-en fietsroutes. Zo kunt u kennismaken met het schitterende Drenthe. Vlakbij het park bevindt zich de radiotelescoop en even verderop kunt u sterren kijken in het Planetron. Op kleine afstand van het park ligt, midden in de bossen, een verwarmd Openluchtzwembad. (kaartjes voor toegang met korting verkrijgbaar bij de receptie).

Houdt u van Theater, dan is een bezoekje aan het openluchttheater in Diever een aanrader, al jarenlang worden hier op professionele wijze stukken van Shakespeare opgevoerd.

In de omgeving van het mooie Dwingeloo vindt u leuke, sfeervolle dorpjes met restaurantjes, terrasjes, markten etc. Tijdens uw wandel-en fietstochten zult u wederom verrast zijn door de mooie bosrijke omgeving en de prachtige heide. Op een warme zomerdag kunt u verkoeling zoeken in het Blauwe Meer of Terhorsterzand, maar een wandeling om deze meren is ook zeer de moeite waard.

Het dorp Dwingeloo wordt beschouwd als één van de mooiste brinkdorpen. Met zijn grote brink, de muziekkoepel, omringende restaurants en winkeltjes ademt Dwingeloo een gemoedelijke, gezellige sfeer uit.

De ingang van het Vakantiepark wordt gesierd door 6 mooie, luxe paardenstallen met een afmeting van 3x3 meter. Droomt u van een vakantie met uw eigen paard, wij bieden die mogelijkheid. Zowel stalling als weidegang is mogelijk. De paarden van Vakantiepark Zonnetij staan zoveel mogelijk op het land. De kudde bestaat uit

 Haflingers, Appaloosa's, KWPNers, pony's en shetlanders.

Voor jong en oud zijn er speeltoestellen en een speelweide met een trampoline, zandbak en tafeltennistafel. De omgeving, het paardrijden, de boerenkartocht, leuke activiteiten, o.a. het bbq-en op een kampvuur en het broodjesbakken zullen bijdragen aan een unieke, ontspannen vakantie om niet snel te vergeten.....

Onder het genot van een kopje koffie, kopje thee, glas fris of boerenijsje op ons gezellige, zonnige terras kunt u helemaal tot rust komen....

Kom snel een kijkje nemen en u zult verrast zijn!!

Nadere informatie kunt u krijgen via de mail of telefonisch.

U bent van harte welkom op ons park.

Met vriendelijke groet,

Familie Boonstra!

 http:www.vakantieparkzonnetij.nl/

0521-597208

Details

Soort vakantie
eigen paard mee, paard huren, ponykamp
Accommodatie
Huisje, Groepsaccommodatie, Camping
Omgeving
bos, natuur
Niveau
Gemiddeld, Gevorderd, Ver gevorderd
Verzorging
Logies, Logies Ontbijt, Half Pension, Vol Pension
Provincie
Groningen
Vakantieduur
Weekendje weg, Midweek, Per Week
Paarden voorzieningen
Paardenbak, Paardenstal, Wasplaats, Weiland

Adres

Lhee 88A, 7991 PK Dwingeloo, Nederland

Video

5186 hits Rapporteer vermelding Aanbevolen:

Reviews

Boonstra
Zonnetij
Geplaatst door Boonstra op 27-03-2015 | Waardering:

Leuk, gezellig, kleinschalig park met mooie Moderne-en Noorse bungalows, maar ook knusse kampeerplekken. Brave, betrouwbare paarden, ruime stallen. Prachtige omgeving, hele mooie ruiterpaden, bos en heide. Zeer zeker de moeite waard!


Recent door u bekeken

Adverteren

Advertentiemogelijkheden, klik hier

- Adressen, Banners, Vermeldingen

Contact

Algemeen: info@paardendomein.nl

Redactie: redactie@paardendomein.nl

Adverteren: adverteren@paardendomein.nl

Bedrijfsgegevens: Contact

Volg ons op: