paardendomein-logo

0

Westenengerdijk 55, 6731 EC Otterlo, Nederland
Soort vakantie: eigen paard mee, menvakantie

Referentienummer 111 (Prijs is vanaf-prijs)
0

De Herberg

In de gezellige Herberg kunt u gebruik maken van logies met ontbijt. U hebt de keuze uit een kamer voor twee of vier personen. De kamer voor 4 personen heeft een kleine kitchenette voor het bereiden van een kopje koffie of thee en een eenvoudige maaltijd. De badkamers en toiletten worden gedeeld met meerdere gasten. Indien u een kamer heeft gereserveerd, is deze vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst beschikbaar. Op de dag van vertrek dient de kamer om 10.30 uur weer leeg te zijn.

Luxe kamperen

Vanaf 1 april tot 1 november kunt u een safaritent huren die staat op het terrein van de herberg. De ruime en luxe safaritent beschikt over een woonoppervlakte van 45 m2 en een veranda van 12 m2. De safaritent is ingericht voor het gebruik door max. 5 tot 6 personen.

We hebben de tenten zo sfeervol en luxe mogelijk ingericht. Er zijn 6 slaapplaatsen; een 2 persoonsbed van 180 x 200 m, een bedstede van 140 x 200 m en twee eenpersoonsbedden. Er staat een eettafel met zes stoelen en een kast gevuld met servies, glaswerk, bestek, etc. Er is een aanrecht met een wasbak en een 4 pits gasstel. Ook staat er een kleine koelkast. Ook zijn er een douche en toilet zijn in de tent aanwezig. Er is een zithoek met een salontafel en op de veranda staat eveneens een tafel met zes comfortabele stoelen. De tent beschikt over elektra en warm en koud stromend water. De tenten staan ruim opgesteld en voor de tenten is een paddock gelegen waar een minipony ingezet kan worden.

Indien gewenst kunt u in de tent gebruik maken van een kleine safe voor het opbergen van uw reisdocumenten, contant geld of andere waardevolle spullen.

Paard of pony mee

Gasten die in de Herberg of in de safaritenten logeren, hebben de mogelijkheid om hun paard(en) en /of pony('s) mee te nemen.
De Herberg beschikt over diverse ruime paardenstallen van 4 x 4 m. Er zijn een poetsplaats en een spuitplaats en eveneens is er een buitenrijbaan van 20 x 40 m. Vanaf het erf kun je te paard of aangespannen de Hoge Veluwe op. Door de bossen en over de heide kun je vele routes rijden o.a. naar de wilde paarden en de Schotse Hooglanders. De kans is ook groot dat je een hert of een wild zwijn tegen komt. Zorg er wel voor dat je een goede kaart of route beschrijving bij je hebt, een ook een mobiele telefoon kan zeer wenselijk zijn. Ook ons is het overkomen dat wij geheel de weg kwijt waren en uren rondgereden hebben, om uiteindelijk met de hulp van de buurjongen thuis te komen.

 https://www.herbergotterlo.nl/

Details

Soort vakantie
eigen paard mee, menvakantie
Verzorging
Logies, Logies Ontbijt
Omgeving
bos, natuur
Vakantieduur
Weekendje weg, Midweek, Per Week
Paarden voorzieningen
Paardenbak, Paardenstal, Wasplaats, Weiland
Provincie
Gelderland
Accommodatie
Bed en Breakfast, Camping

Adres

Westenengerdijk 55, 6731 EC Otterlo, Nederland
5958 hits Rapporteer vermelding Aanbevolen:

Reviews

Er zijn geen reviews op dit moment.

Recent door u bekeken

Adverteren

Advertentiemogelijkheden, klik hier

- Adressen, Banners, Vermeldingen

Contact

Algemeen: info@paardendomein.nl

Redactie: redactie@paardendomein.nl

Adverteren: adverteren@paardendomein.nl

Bedrijfsgegevens: Contact

Volg ons op: