paardendomein-logo

0

Wonen koop, Vrijstaand ♘Verkocht
Paardenvoorzieningen: Paardenbak, Paardenstal, Wasplaats, Weiland, Geen, boxen: 6
Perceel: 15437 m2, Woonoppervlak: 315 m2

Zwembad

Referentienummer: 275

Prachtige ruime villa aan rand van het dorp direct aan bos

Op één van de meest fantastische plekken van de Utrechtse Heuvelrug ligt deze rustig gelegen ruime vrijstaande villa aan de rand van het dorp direct aan een uitgebreid bosgebied. In deze woning ervaar je in alle vertrekken het heerlijke buitenleven. Er is zicht op de landschappelijk aangelegde tuin, het zwembad en het bos.

De vraagprijs inclusief aangrenzende paardenstal met 6 boxen, weiland en paddock op een perceel van 15.437 m2 bedraagt € 1.145.000,- k.k. De vraagprijs bij aankoop zonder stallen en weilanden op een perceel van circa 4.000 m2. is € 985.000,- k.k. 

Via de overdekte entree kom je in de ruime ontvangsthal met natuurstenen plavuizen van waaruit de diverse vertrekken bereikbaar zijn. De riante living van 84 m2 met halfopen keuken is voorzien van een mooie bamboe parketvloer, open haard en twee schuifpuien naar overdekt zij- en achterterras. Naast de keuken bevindt zich nog een bijkeuken met extra keukenblok en bergruimte. Keuken en bijkeuken zijn eveneens voorzien van natuurstenen plavuizen.

Op de verdieping zijn 3 zeer ruime slaapkamers (met de mogelijkheid om meerdere slaapkamers te creëren) en een badkamer met douche, bad, dubbele wastafel en toilet.  De master bedroom heeft een zonnig balkon en uitzicht op het zwembad en achtergelegen weilanden.

Omgeving

De woning ligt aan de rand van het dorp Elst, aan een zeer rustige laan met vrijstaande woningen.  In het dorp Elst vindt u winkels voor de dagelijkse boodschappen. Lagere scholen zijn er in Elst en Amerongen, scholen voor voortgezet onderwijs vindt u in Veenendaal en Rhenen.

Vanuit huis zijn er vele wandel- en fietsroutes mogelijk in de bossen en heidevelden van de Utrechtse Heuvelrug.

In de omgeving zijn veel gezellige plaatsen die niet voor niets ook veel toeristen trekken, zoals Rhenen aan de Rijn op 6 km, onder meer bekend vanwege het Ouwehands Dierenpark en de Grebbeberg, Amerongen met kasteel Amerongen en mooie stadsmuur op 2 km, Leersum op 4 km en natuurlijk de prachtige kastelenroute langs de Langbroekerwetering.

De bereikbaarheid van de woning is uitstekend via de A12 (Utrecht – Arnhem) op ca. 11 km.

Details

Land
Nederland
Paarden voorzieningen
Paardenbak, Paardenstal, Wasplaats, Weiland, Geen
Perceel m2
15437
soort object
Wonen koop
Aantal boxen
6
Bouwjaar
1972
Woonoppervlak m2
315
Voorzieningen
Zwembad
Omgeving
bos, natuur

Plattegronden

Adres

Bosweg 35 3922 GK Elst Ut
3901 hits Rapporteer vermelding Aanbevolen:

Reviews

Er zijn geen reviews op dit moment.

Toon meer

Adverteren

Advertentiemogelijkheden, klik hier

- Adressen, Banners, Vermeldingen

Contact

Algemeen: info@paardendomein.nl

Redactie: redactie@paardendomein.nl

Adverteren: adverteren@paardendomein.nl

Bedrijfsgegevens: Contact

Volg ons op: