paardendomein-logo

0

4884 Wernhout, Nederland
Paardenmassage, Cranio Sacraal Therapie

Komt bij de klant Referentienummer: 167

Beste Paardenliefhebber,

Regelmatig ontmoet ik mensen die ondanks een goede voeding, huisvesting en training tegen problemen oplopen in de training waar zij de vinger niet op kunnen leggen. In veel gevallen gaat het om fysieke tekortkomingen die met trainen alleen niet zijn op te lossen.

Ik ben van mening dat sportmassage volgens de Jack Meagher Methode en Cranio Sacraal therapie een vast onderdeel moeten worden in de verzorging van het paard net als hoefsmid, tandarts en dierenarts.Start tijdig met behandelen want dat voorkomt veel problemen.

Hoe fijn zou het zijn wanneer alle paarden zouden mogen genieten van los zijn in het lijf, om zo pas echt goed te kunnen wat de ruiter van hen vraagd. Of dit nu op sport of recreatief niveau is. 

Sportmassage volgens Jack Meagher methode voor paarden.

Vaak liggen spierproblemen ten grondslag aan de bewegingsproblemen. Na een juiste analyse met behulp van de sportmassage voor paarden volgens de Jack Meager Methode worden deze verminderd of geheel  weggenomen. Deze methode is de enige ter wereld waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat hij het paard beter laat bewegen. De opleiding voor Jack Meagher masseurs duurt ruim een jaar en vraagt als vooropleiding het diploma sportmasseur voor mensen. Helaas zijn er steeds meer particulieren die na een meerdaagse clinic zich aanbieden als paardenmasseur. Vaak geven ze slechts een oppervlakkige ontspanningsmassage welke de problemen niet wegnemen. Vraag een gecertificeerde en betrouwbare masseur wanneer u overweegt uw paard te laten behandelen. 

Cranio Sacraal therapie voor paarden.

Cranio voor paarden is een zeer zachte manuele therapie.
Dit is een afgeleide van de osteopathie en richt zich op het herstellen en versterken van het natuurlijk evenwicht en daarnaast het zelfgenezend vermogen van het paard te activeren. Deze holistische behandeling bestrijdt geen symptomen maar spoort de oorzaak op.

Trainen

Therapie en de juiste training zijn vaak niet van elkaar te scheiden. In het hoofstuk trainen worden een aantal methoden voorgesteld om op een vriendelijke maar effectieve manier te werken aan je paard.
Eventueel kan ik u hier ook begeleiding in geven.

Therapie voor Paard en Ruiter

Naast het behandelen van paarden ben ik ook gediplomeerd NGS Sportmasseur voor mensen en volg de opleiding voor Humane Cranio Sacraal therapie. In heel veel gevallen hebben de bewegingsbeperkingen van de ruiter directe invloed op de bewegingsvrijheid van het paard. Ook voor de ruiter zijn behandelingen mogelijk.

Eigenlijk is een massage of Cranio Sacraal behandeling in deze tijd, denk aan werkdruk, stress, targets, etc. geen luxe meer maar een must. Paarden zijn zeer sensitief en pakken dit allemaal op.

Ook mensen zonder paarden kunnen natuurlijk bij mij terecht.

http://www.paardenbehandelen.com

+ 31(0)6-10763619

Details

Gediplomeerd
Jack Meagher
Provincies
Noord-Brabant

Adres

4884 Wernhout, Nederland
5499 hits Rapporteer vermelding Aanbevolen:

Reviews

Er zijn geen reviews op dit moment.

Toon meer

Adverteren

Advertentiemogelijkheden, klik hier

- Adressen, Banners, Vermeldingen

Contact

Algemeen: info@paardendomein.nl

Redactie: redactie@paardendomein.nl

Adverteren: adverteren@paardendomein.nl

Bedrijfsgegevens: Contact

Volg ons op: