paardendomein-logo

0

Goirle, Nederland Familieopstellingen, Teamtraining, Workshops, Personal coaching ♘

Op praktijkadres Referentienummer: 109

Wat is coaching?

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige relatie tussen coach en cliënt (de coachee). Op basis van deze gelijkwaardige relatie ondersteunt de coach de coachee bij het behalen van zelf gekozen doelen. De coachee leert en de coach begeleidt dit leerproces.
Bij oplossingsgericht coachen leert de coachee te stoppen met wat niet werkt en gaat op zoek naar wat wel werkt. De coachee hoeft daarbij de oorzaak niet te begrijpen om de oplossing te vinden, het uitgangspunt is dat de coachee de oplossing eigenlijk al weet en in zich heeft.
Coaching faciliteert de coachee bij het ontdekken van deze oplossing.

Wat is Equine Assisted Coaching?

Tijdens een Equine Assisted Coach sessie wordt een paard ingezet om feedback terug te geven aan zowel de coach als de coachee. Deze feedback is direct, eerlijk en verder zonder oordeel, maar bevat wel waardevolle informatie.
Tijdens de coachsessie werken coach en paard samen om de coachee te stimuleren zijn eigen oplossingen en antwoorden te vinden. Je wordt, via het paard, continu gespiegeld met je gedrag en (zelf)houding. Hierdoor krijg je meer inzicht in jezelf als persoon, het effect van jouw handelen op het gedrag van anderen, je sterke punten en je verbeterpunten.
De paarden zorgen voor reflectie, beklijving, spiegeling van je gedrag, confrontatie en bewustwording en zorgen er voor dat de sessie een vaak diepe indruk bij je achterlaat.

Kijk op de website voor meer informatie.http://www.equinity.nl/

Details

Gediplomeerd
Kreac, Nobco, Eagala, Emcc
Provincies
Noord-Brabant

Adres

Goirle, Nederland
5106 hits Rapporteer vermelding Aanbevolen:

Reviews

Er zijn geen reviews op dit moment.

Toon meer

Adverteren

Advertentiemogelijkheden, klik hier

- Adressen, Banners, Vermeldingen

Contact

Algemeen: info@paardendomein.nl

Redactie: redactie@paardendomein.nl

Adverteren: adverteren@paardendomein.nl

Bedrijfsgegevens: Contact

Volg ons op: