paardendomein-logo

0

Verlengde Zandstraat 7, 4614 PL Bergen op Zoom, Nederland
Referentienummer 174

Manege, Pensionstal ♘ Dressuur, Springen, Mennen, Buitenritten

In het Brabantse land bevindt zich Manege de Paardenhoeve. Al sinds halverwege de jaren '60 is dit de ideale uitvalsbasis voor vele prachtige wandel-, fiets en natuurlijk paardentochten door de omgeving. Prachtige bossen, uitgestrekte landerijen, met als klapper de uitzonderlijke schoonheid van de Brabantse Wal, hebben al veel mensen verleid tot deze plek. U raakt hier nooit uitgekeken.

Deze oase van rust was altijd al een familiebedrijf, waarbij de huidige zaakvoerders Mark en Vivian Hoeffgen nog steeds ondersteund worden door de familie. Het onderstreept de gezelligheid die de Brabanders karakteriseert en waarbij voor iedereen tijd is.

Manege De Paardenhoeve is dan ook bij uitstek geschikt om de dagelijkse beslommeringen achter u te laten en eens zonder zorgen te genieten van al het fraais dat deze manege u te bieden heeft.

Het gezellige terras nodigt uit om u op 't gemak te laven aan een hapje of een drankje als u een wandeltocht of fietstocht aan het maken bent. Zo maar even de auto parkeren kan ook natuurlijk. En als het terras te vol is, of de weergoden zitten u tegen, is daar altijd nog de prachtige foyer waar u kunt aanschuiven.

Naast een rustplek voor de reiziger biedt de manege natuurlijk haar hippische specialiteiten. Behalve uitgebreide stallingsmogelijkheden kunt u hier ook diverse soorten lessen nemen om u verder te bekwamen.

Voor de sportievelingen onder u zijn er genoeg mogelijkheden om de competetieve kant in u te ontdekken. Daarnaast hebben wij heel wat leden die hier de speciale band tussen mens en paard hebben leren ontdekken, en die samen gewoonweg willen genieten van de bijzondere vriendschap die tussen hen en het paard ontstaat. Zo ondernemen ze samen ook regelmatig diverse tochten die uitgezet worden, waardoor de band tussen de leden ook voortdurend versterkt wordt.

Manege De Paardenhoeve is bijzonder kindvriendelijk. Al vanaf hun zesde jaar kunnen ze bij ons terecht voor op maat gemaakte lessen. Er zijn ook tal van kindgerichte activiteiten. Welk kind wil nu niet eens in de stallen kijken, en er is genoeg gelegenheid om ze bekend te maken met alle takken die de hippische sport hen te bieden heeft.

Kortom, Manege De Paardenhoeve heeft u veel te bieden. Loop eens binnen voor een kopje koffie, en laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden. U bent van harte welkom.

 http://www.manegedepaardenhoeve.nl/

Details

Trainings mogelijkheden
Dressuur, Springen, Mennen, Buitenritten
Paarden voorzieningen
Paardenbak, Paddock, Paardenstal, Wasplaats, Weiland, Overdekte rijhal
Buitenritten
Groepsritten, Mennen

Adres

Verlengde Zandstraat 7, 4614 PL Bergen op Zoom, Nederland
5154 hits Rapporteer vermelding Aanbevolen:

Reviews

Er zijn geen reviews op dit moment.

Toon meer

Adverteren

Advertentiemogelijkheden, klik hier

- Adressen, Banners, Vermeldingen

Contact

Algemeen: info@paardendomein.nl

Redactie: redactie@paardendomein.nl

Adverteren: adverteren@paardendomein.nl

Bedrijfsgegevens: Contact

Volg ons op: