paardendomein-logo

0

Den Haag, Nederland Normaal bekappen, Beslaan, Hoefproblemen, Orthopedisch/therapeutisch beslag ♘ NHB Deurne

Referentienummer: 90

IJzersterk werk en nagelvaste service! "

Kwaliteit,service en betrouwbaarheid staan mij hoog in het vaandel!

Op basis van nauwe samenwerking met dierenarts en fysio, bijscholing en 18 jaar ervaring zoek ik altijd naar de juiste behandelmethode voor uw paard. Geen paardenhoef is immers gelijk. De juiste beoordeling of diagnose voor behandeling is de basis om hoefproblemen bij uw paard te voorkomen en te genezen.

Hoefsmederij Service is uitgerust met een mobiele smederij om u snel en zorgvuldig de juiste dienstverlening te kunnen aanbieden. Mijn dienstverlening varieert van basis, orthopedisch en therapeutisch hoefbeslag van recreatie- tot sportpaard.

Hoefsmid: Glenn Koster

Ik ben met paarden opgegroeid en stond altijd bij de bezoekende hoefsmeden te kijken als de paarden werden beslagen. Vanaf dat moment wist ik dat ik hoefsmid wilde worden. Na vele wedstrijden met pony's en paarden in de dressuursport en een aantal maal reservekampioen en Nederlands kampioen te zijn geweest wat te danken is aan de instructie van Tim coomans (te oud beyerland) is mijn interesse vooral op het gebied van hoefsmederij verder gegroeid.

Tijdens de opleiding hoefsmid bij de Hippische Beroepsopleiding (NHB) te Deurne,was mijn docent o.a Rob Renirie (hoefsmid Anky van Grunsven) en liep ik stage op de Koninklijke stallen te Den Haag bij hoefsmid Harm Rutgers die daar in dienst was. Hij was voorzitter van de nederlandse vereninging van hoefsmeden en een hele goede leermeester. Van harm heb ik op de ouderwetse manier met kolenvuur leren smeden,van basis tot vele soorten aangepast beslag in de smederij van de koninklijke stallen.

Nu alweer 18 jaar geleden ben ik mijn eigen smederij met veel plezier gestart en ben ik tegelijkertijd gaan werken bij dierenkliniek Meursing te Hazerswoude. Daar besloeg ik paarden/pony s met aandoeningen en probleemvoeten zoals o.a artrose ,hoefbevangenheid, hoefkatrol ontsteking en hoefkanker. Tevens besloeg ik de paarden van stal meursing . Ook hielp ik met het maken van röntgenfoto's, scannen en assisteren bij operaties. Hierdoor heb ik veel extra kennis opgebouwd die ik nog dagelijks inzet in mijn hoefsmederij.

https://www.facebook.com/Hoefsmederijservice-375734479197176

Adres

Den Haag, Nederland
7094 hits Rapporteer vermelding Aanbevolen:

Reviews

Er zijn geen reviews op dit moment.

Toon meer

Adverteren

Advertentiemogelijkheden, klik hier

- Adressen, Banners, Vermeldingen

Contact

Algemeen: info@paardendomein.nl

Redactie: redactie@paardendomein.nl

Adverteren: adverteren@paardendomein.nl

Bedrijfsgegevens: Contact

Volg ons op: