paardendomein-logo

0

9261 Eastermar, Nederland Normaal bekappen, Beslaan, Hoefproblemen ♘ Rijksgediplomeerd

Komt bij de klant Referentienummer: 160

Ik ben Henk Knippenberg, geboren in 1958 in het Brabantse Oss. Na wat omzwervingen door Nederland ben ik met mijn echtgenote Joan Boerma neergestreken in Eastermar- Heechsân aan de Schuilenburgerweg alwaar wij een manegebedrijf annex hoefsmederij exploiteren.

Het bedrijf is in 1980 voorzichtig van start gegaan naast een fulltime baan in de landmacht. Na de nodige cursussen en stages ben ik in 1984 als Rijks Gediplomeerd Hoefsmid in Jistrum begonnen om mijn klantenkring op te bouwen.
Ik heb altijd veel plezier beleefd aan mijn werk en hoop dit nog lang te kunnen volhouden. Want gedenk de spreuk boven een hoefsmederij in Drenthe:
"ijzer is een hard metaal, maakt ruggen krom en hoofden kaal!

Het hoefsmidsbedrijf wordt uitgeoefend als een reizend ambacht. Daartoe is een bedrijfsauto met uitrusting als een mini- smederij beschikbaar. Er wordt gewerkt op afspraak, de klant dient ruimschoots, ongeveer 2 weken, voordat het werk moet worden uitgevoerd, contact op te nemen met het bedrijf om een afspraak te maken of zich op te geven. Vervolgens wordt er telefonisch een definitieve afspraak gemaakt.http://www.heechsan.nl/

Details

Locatie
Komt bij de klant
Provincies
Friesland

Adres

9261 Eastermar, Nederland
5114 hits Rapporteer vermelding Aanbevolen:

Reviews

Er zijn geen reviews op dit moment.

Toon meer

Adverteren

Advertentiemogelijkheden, klik hier

- Adressen, Banners, Vermeldingen

Contact

Algemeen: info@paardendomein.nl

Redactie: redactie@paardendomein.nl

Adverteren: adverteren@paardendomein.nl

Bedrijfsgegevens: Contact

Volg ons op: