paardendomein-logo

0

Branterweg 3, 6361 DA Nuth, Nederland
Referentienummer 209

Hout, Staal

Wat is een paddock?

Een paddock is een niet-begroeid paardenverblijf. Nieuwe stallen worden steeds vaker gebouwd met een kleine verharde uitloop naar buiten, zodat paarden ook een paar meter naar buiten kunnen lopen om een frisse neus te halen. Deze stallen worden meestel verhuurd als paardenbox met paddock. De paarden staan hier meestal solitair, maar wel naast elkaar.

Paddock Paarden Paradise

Een nieuwe trend is het paddock paarden paradise. Dit concept is gebaseerd op de natuurlijke habitat van paarden, waar wildsporen, oftewel foerageer-routes, de basis vormen voor de inrichting van het paardenverblijf. Paden verbinden voederplaatsen met de drinkplaats; paarden worden hierdoor gestimuleerd worden om meer te lopen. Een paarden paradise reduceert zichtbaar stress-gedrag en gezondheidsproblemen bij paarden.

Als paardenliefhebber wilt u dat uw paard(en) in alle seizoenen zoveel mogelijk beweging en frisse lucht krijgen en droge voeten behoudt. Een paddock of paarden paradise kan in veel varianten worden aangelegd en uitgevoerd, of u nu veel, minder of weinig ruimte ter beschikking heeft. Bij Paddock Maker bent u hiervoor aan het juiste adres.

U kunt bij ons terecht voor de aanleg van een complete paddock van grondwerk tot hekwerk, maar ook voor alleen omheiningen of afrasteringen voor een paardenweide.

 http://paddockmaker.nl/

Details

Telefoon
06-52740887
Provincies
Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg

Adres

Branterweg 3, 6361 DA Nuth, Nederland
4202 hits Rapporteer vermelding Aanbevolen:

Reviews

Er zijn geen reviews op dit moment.

Toon meer

Adverteren

Advertentiemogelijkheden, klik hier

- Adressen, Banners, Vermeldingen

Contact

Algemeen: info@paardendomein.nl

Redactie: redactie@paardendomein.nl

Adverteren: adverteren@paardendomein.nl

Bedrijfsgegevens: Contact

Volg ons op: